maandag 9 juni 2014





hallo alemaal wij gaan jullie vandaag laten weten hoe je een makeuo remover kunt maken

Koop een leeg flesje (bijvoorbeeld zo'n reisvariant, te koop bij drogisterijen), of gebruik een oud flesje. Ik doe dat laatste en heb deze net schoongemaakt met heet water en wat afwasmiddel.




 We beginnen met het toevoegen van één theelepel babyshampoo. Ik gebruik een huismerk van de supermarkt. Voor deze halve literfles heb ik € 1,49 betaald.



 Daarna voegen we gedemineraliseerd water en olijfolie toe. Voeg van
beide eventveel toe, maar vul niet het hele flesje. Dat schudt straks makkelijker. Gedemineraliseerd water is bacterieënvrij. Het is vele malen schoner dan kraanwater en blijft veel langer goed. Deze literfles komt uit de supermarkt en kost € 0,49.




 Als we het gedemineraliseerde water in het flesje hebben gedaan, voegen we als laatste nog evenveel olijfolie toe als water. De olie blijft op het water drijven. Dat is de normaal omdat vet altijd op water blijft liggen. Ook de olijfolie komt uit de supermarkt en kost ongeveer € 2,50.



 Als al je ingrediënten in het flesje zitten, ziet het er zo uit.

 Voor je je zelfgemaakte remover gaat gebruiken, moet je even goed schudden om alles te mixen. En dan is het klaar voor gebruik. Ik vervang na ongeveer 5 tot 6 weken de remover indien deze nog niet op is.

xxx beautysisters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten