zondag 20 april 2014

Nepwimpers Aanbrengen

 Hoe breng ik nepwimpers aan? Lees hier nuttige make-up tips voor het goed plakken van nepwimpers! Mooie wimpers maken je oogopslag onweerstaanbaar. Het aanbrengen van nepwimpers vormt voor menig vrouw een barrière. Maar echt, het is gemakkelijker dan je denkt.


Hoe plak je nepwimpers?

1

krul je eigen wimpers

Je ogen worden nog mooier als je je eigen wimpers eerst met een wimperkrultang krult. Maak je daarna op.
2

knip de nepwimper op de juiste lengte

Haal de wimpers voorzichtig uit de verpakking (liefst met een pincet), trek niet aan de haartjes maar aan het lange gedeelte waaraan de haartjes zijn bevestigd.

Pak één nepwimper en plaats hem op je ooglid om te checken of de wimpers niet te lang zijn voor jouw ogen. Als dat wel zo is knip er dan aan de buitenkant (dus daar waar de haartjes het langst zijn) met een nagelschaartje voorzichtig het te lange stuk af.
3

plak de wimper net boven je eigen wimpers

Breng vervolgens de wimperlijm aan op de nepwimpers.  "Dip" voorzichtig de wimperrand in de lijm. Tip: zo'n twintig seconden laten drogen voor je de wimper opplakt.

Neem de binnenste ooghoek als uitgangspunt. Druk de wimper voorzichtig vast daar waar het eerste haartje van je eigen wimper te zien is. Volg de lijn van je wimper richting de buitenhoek. Druk de wimper voorzichtig aan met een wattenstaafje.
4

breng eventueel nog mascara aan

Als de kleur van je wimpers het toelaat kun je gerust mascara gebruiken over je eigen wimpers en nepwimpers, de Lashmagic van Ardell zorgt ervoor dat de nepwimpers heel mooi overgaan in je eigen wimpers, daardoor krijg je een prachtige natuurlijke look. Als je je wimpers nog een keertje wil krullen gebruik dan een verwamde wimperkrultang. Beter niet de normale wimperkrultang want dan loop je kans dat je wimpers breke


veel succes xx beautysisters














Geen opmerkingen:

Een reactie posten